De bezoeker op je site houden!

Als je op een site komt en je kunt niet vinden wat je zoekt, wat doe je dan? Inderdaad: Wegklikken en op zoek naar een site die je wel vertelt wat je wilt weten.

Transparant zijn is heel belangrijk tegenwoordig, want de aandacht van de bezoeker van je site is van korte duur. Dus je klant alles geven wat die zoekt is de sleutel! Kan de bezoeker van jouw site alles vinden?

We kunnen zorgen dat dit het geval is. De AutoDisk Carconfigurator WordPress Plugin maakt van uw website binnen enkele seconden een zéér uitgebreide autozoeker óf leasecalculator. Wij denken dat het goed is om ook de leaseprijzen te tonen, maar we kunnen ook de auto’s zonder calculatie tonen. Nog wat beter is het om uw berijders een complete calculatie te laten maken met alle bijbehorende tarieven.

Gaaap

De Plugin is eenvoudig in gebruik, voor zowel beheerder als gebruiker, en is volledig naar eigen wens in te richten.

Ook zijn er diverse widgets beschikbaar om het geheel nog beter tot zijn recht te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een Aanbieding-Widget die u in staat stelt om speciaal door u gegenereerde aanbiedingen te tonen. Ook bieden wij een Merklijst-Widget dat een mooi overzicht toont van de door u gekozen merken. Al deze zaken zijn zeer makkelijk toe te voegen en uit te sluiten. Hiervoor is vrijwel geen kennis benodigd van een programmeertaal (PHP) en/of Markuptaal (CSS).

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om diverse zaken specifiek aan te passen. Wij assisteren graag met het bouwen van een nieuwe omgeving voor je website om tot een maximaal resultaat te komen. Een voorbeeld is hier te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *