Alle autobrochures beschikbaar

Data is leuk. Zeker als je er goede of mooie dingen mee kan doen. Om bezoekers van je site of berijders beter te informeren over hun toekomstige auto houden we sinds kort ook alle brochures bij, gekoppeld aan onze autogegevens, carconfigurators en leasecalculatiesystemen. brochure afbeeldingen

Voor klanten of bezoekers van de site is het een prettige manier om meer beleving bij de auto te krijgen. Zelf wil je je ook lekker maken met mooie plaatjes van je toekomstige auto’s, dat kan je nu voor je klanten faciliteren.

Vroeger ging ik als kleine jongen alle dealers langs om (toen heette het nog gewoon) foldertjes te verzamelen. Met een grote smile op mijn gezicht kwam ik dan terug met hele stapels folders. Later, toen ik al was begonnen met AutoDisk kregen we de folders op beurzen of toegestuurd door de importeurs. Nu verzamelen we ze allemaal en koppelen we ze aan onze autogegevens!

Voor LeaseWise klanten maken we op korte termijn de mogelijkheid om geautomatiseerd de brochure mee te sturen bij een offerte. Wel zo leuk voor je klant!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *