AutoDisk live met WLTP data in Autogegevens PLUS

Na 3 jaar programmeren en vele inspanningen verder, is AutoDisk inmiddels live met een compleet vernieuwde set aan autogegevens. “Met AutoDisk Autogegevens PLUS heeft iedere leasemaatschappij en fleetowner toegang tot de -op dit moment- best mogelijke dataset aan actuele autogegevens. Inclusief alle beschikbare opties, optiepakketten, evenals de verplichtingen en uitsluitingen hiervan. En niet geheel onbelangrijk; vanaf heden ook de door de fabrikant beschikbaar gestelde WLTP waarden”, aldus Alain Snel, directeur AutoDisk.

Vanaf vandaag (1 juli 2020) is ook voor Nederland het naleven van de wettelijk verplichte WLTP meetmethodiek een feit. Mede om de dataverwerking hiervan mogelijk te kunnen maken heeft AutoDisk, Autogegevens PLUS ontwikkeld. “Indien de juiste data beschikbaar is, kunt u hiermee de CO2 uitstoot van een auto bepalen. Iedere optie of combinatie van opties heeft invloed op de CO2 en deze zijn uitsluitend op te halen bij de fabrikant of uit onze database” vervolgt Alain.

De lancering van Autogegevens PLUS heeft een lange en intensieve aanloop gekend. “Zonder de medewerking van importeurs, fabrikanten, onze klanten, CarWise Group en alle medewerkers van AutoDisk waren we nooit zover gekomen. We willen dan ook via deze weg iedereen en in het bijzonder ook de stuurgroepleden van de Gebruikersvereniging, bedanken voor de medewerking om dit te kunnen realiseren.”

Zie ook:
https://www.linkedin.com/pulse/wltp-bpm-daalt-consumentenprijzen-blijven-gelijk-alain-snel/

en

https://automotive-online.nl/management/laatste-nieuws/politiek/27779-autodisk-bpm-flink-omlaag-consumentenprijzen-stabiel

Voor meer vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met AutoDisk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *