Beste relatie,

Deze keer geen AutoDisk nieuwsbrief maar een vraag aan u. We weten allemaal dat sinds 25 mei de nieuwe privacy wetgeving van kracht is, AVG/GDPR genaamd. Daar is in de media al veel over gezegd, zo ook over de zin én onzin van dit soort e-mails die uw (privé)inbox momenteel aardig vullen.

U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief, echter hebben wij de toestemming om u deze te sturen nooit eerder vastgelegd. Wij gaan ervan uit dat u graag op de hoogte wilt blijven van ons nieuws; zoals ontwikkeling m.b.t. nieuwe producten, online toepassingen, auto- en branchenieuws en vele andere interessante automotive gerelateerde onderwerpen. Klik daarom graag op onderstaande button om de nieuwsbrief te blijven ontvangen.

Als u niet reageert verleent u ons geen toestemming om u periodiek te blijven informeren, dat vinden wij dan uiteraard erg jammer. Maar geen zorgen. Bent u tevens een gebruiker van onze software, dan blijft u wel de noodzakelijke productupdates ontvangen ten behoeve van het functioneren van de software. Mocht die verantwoording niet (meer) bij u liggen dan kunt u dit laten weten via info@autodisk.nl.

Zijn hier inhoudelijk vragen over laat het ons dan gerust weten.

Dynamische groet,
TEAM AutoDisk