Berijdersapp voor leasemaatschappijen

interactiveofferte

Berijders worden steeds belangrijker en fleetowners willen ook dat berijders meer inzicht krijgen en zo zelfsturend worden, kostenbeperkend handelen. We zijn hard aan het werk geweest om daar daadwerkelijk invulling aan te geven; om niet alleen een digitaal berijderboekje te maken, maar ook echt inzicht te geven in wat er met de auto gebeurd.

16_MobielResponsive

Zo raten we ieder kwartaal de score van de berijder op verbruik, bekeuringen en schades. Natuurlijk kan de berijder schades ook melden met de app en zijn bekeuringen en schades inzichtelijk gemaakt. Met pushberichten kunnen we berijders attenderen op bepaalde zaken zoals winterbandenwissels en we maken het mogelijk om werkplaatsafspraken te maken.

Ben je in een offertetraject met een berijder? Dan zie je zo’n offerte ook in de app. Het is zelfs mogelijk om de berijder zelf opties te laten kiezen en zo wordt de offerte volledig interactief. Sterker nog: Je kan als leasemaatschappij volledig volgen wat een berijder allemaal aanklikt in die offerte. Een fantastisch inzicht. Een app is echt van toegevoegde waarde als die ook “leeft” en daar zorgen we voor!

Afbeelding1 Afbeelding2

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *