Kosten occasion vergelijken met Privélease tarief

Ook voor op je eigen site

Wat kost een occasion of je eigen auto eigenlijk? Het is een vraag die veel mensen zich stellen bij het oriënteren naar een andere auto. Een logische en goede vraag waar AutoDisk antwoord op kan geven. Zeker als aanbieder van Privélease is een goed advies voor consumenten belangrijk en misschien zelfs noodzakelijk, maar zeker effectief.  De kosten van een occasion zijn immers fors. Consumenten zijn geneigd de kosten die ze niet direct in de portemonnee voelen te bagatelliseren. Afschrijving is zo’n belangrijke component in de totale kosten van een auto en daardoor lijkt een auto vaak niet al te veel te kosten.

Privelease aantrekkelijk alternatief voor de aanschaf van een occasion.

Privelease is vaak verrassend goedkoop. Dat heeft allerlei redenen waar ik binnenkort op terugkom. Die lage tarieven hebben een aanjagend effect en zijn in vergelijking met het bezit van een auto vaak uitermate aantrekkelijk. Een willekeurig voorbeeld van de kosten van een gebruikte auto:

Er is al een Golf Privélease abonnement voor € 299,- per maand. Wellicht niet helemaal vergelijkbaar omdat dat een nogal simpel exemplaar betreft, maar het is wel een volledig nieuwe auto.

Op die manier kan de consument makkelijker bevestigd worden in zijn keuze voor Privélease.

Voor aanbieders van Privélease is het van groot belang om de kosten van de huidige auto of de overweging van aanschaf van een occasion inzichtelijk te maken. Op die manier kan de consument makkelijker bevestigd worden in zijn keuze voor Privélease.

Bereken jouw auto hier…..

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *