Wie had 4 jaar geleden nou gezegd dat Privélease vandaag de dag zo’n enorm succes zou zijn? Inmiddels kan de consument al bij de lokale bouwmarkt of elektronica zaak terecht om tegen een steeds scherper tarief een auto met Privélease contract af te sluiten.

“Toch is het daarnaast een logische keuze om deze auto’s online aan te blijven bieden” aldus Alain Snel. “Maar het beheer was tot voor kort behoorlijke arbeidsintensieve materie. De te nemen stappen om leasing eenvoudig aan te bieden zijn groter dan om alle auto’s generiek calculeerbaar te maken. Een marketeer moet in een systeem de autogegevens invoeren, afbeeldingen koppelen, teksten, tags, kleuren en de leaseprijsmatrix van de auto’s invoeren. Met onze Leaseprijs Manager kan dat nu echt anders en dat bewijst de praktijk inmiddels.”

Leaseprijs Manager in de praktijk: IKRIJ.NL

Wittebrug Lease is al sinds 2013 succesvol aanbieder van private lease onder het label IKRIJ.NL. Voor de nieuwe website maakt ook IKRIJ.NL gebruik van de Leaseprijs manager van AutoDisk. “Door deze pricing manager is IKRIJ.NL in staat om razendsnel auto’s toe te voegen en te wijzigen” aldus Ivo Burger, directeur Wittebrug Lease. “De pricing manager biedt alle benodigde functies om maandtarieven op te voeren afhankelijk van looptijd & jaarkilometrage en inclusief kleuren, opties & accessoires en contractvoorwaarden. Door de deskundigheid van de collega’s van AutoDisk en de prettige samenwerking is het invoegen van de functionaliteit in de nieuwe website van IKRIJ.NL voorspoedig verlopen.”

De Leaseprijs Manager resulteert in flinke tijdsbesparing

Juist met die gedachte heeft AutoDisk de Leaseprijs Manager ontwikkeld, het resulteert in een enorme operationele tijdsbesparing! De autogegevens worden automatisch gevuld, leaseprijzen van alle looptijden worden instant berekend, opties zijn beschikbaar en ook daarvan wordt de leaseprijsmatrix automatisch gevuld. Natuurlijk kan je ook meteen automatisch een wervende tekst van het model vullen en zijn er heel veel afbeeldingen beschikbaar. Wil je je eigen afbeeldingen gebruiken of andere zaken aanpassen: geen probleem!

API en koppelingen

De bestelling wordt naar het back-office systeem verwerkt. In LeaseWise is deze functionaliteit al geïntegreerd. De calculatie wordt solide berekend aan de hand van de settings en de kortingscomponent wordt netjes aan de calculatie gehangen. Je hebt daarmee perfect zicht op de opbouw van de berekening. De Leaseprijs Manager kan via een API geïntegreerd worden in je eigen website, maar we beschikken ook over eigen output-pagina’s.

Meer info op: https://autodisk.nl/leasemaatschappijen/leaseprijs-manager/