Marcel Krom sinds 1 november AutoDisker

Als schrijver van deze nieuwsbrief pak ik ook graag de mogelijkheid om met gepaste trots mijzelf te introduceren. Sinds 1 november jl. maak ik in de rol van Salesmanager onderdeel uit van het AutoDisk team. Na een periode van 13 jaar bij CarWise werkzaam te zijn geweest, heb ik aansluitend mijn carrière binnen lease & fleet een vervolg kunnen geven bij de MivarGroup. Eerder dan verwacht kwam de kans voorbij om deze nieuwe functie binnen AutoDisk te gaan vervullen. Eentje die ik met beide handen, plezier en volle overtuiging aanpak. De opgedane kennis en ervaring van de afgelopen 15 jaar ‘automotive’ komen goed van pas om voor AutoDisk in te kunnen zetten. Prettige bijkomstigheid is om de contacten met de collega’s van CarWise weer verder op te pakken en samen met mijn nieuwe collega’s vanuit Haarlem te bouwen aan bestaande en nieuwe successen. Ik ben bereikbaar via 06-43844173 en/of per email: marcel@autodisk.nl. Graag tot ziens!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *