Privélease heeft de manier van online leasecalculaties drastisch veranderd. Waar we voorheen alle auto’s calculeerbaar maakten met de keuzen voor alle opties en accessoires, zien we nu de methode veranderen naar een beperkte set auto’s met een beperkte set opties. Vaak betreft het vooraf definieerde (voorraad)auto’s  met maar een paar mogelijke opties.

Enorme klus om bij te houden

Het is een logische keuze om op deze manier auto’s online aan te bieden, maar het beheer ervan is een drama. De te nemen stappen om leasing eenvoudig aan te bieden zijn groter dan om alle auto’s generiek calculeerbaar te maken.

Ga maar na: een marketeer moet in een systeempje de autogegevens invoeren, afbeeldingen koppelen, teksten, tags, kleuren en de leaseprijsmatrix van de auto’s invoeren. Dat kan anders denken wij!

De leaseprijs manager calculeert automatisch

We introduceren daarom de AutoDisk Leaseprijs Manager die al het werk automatisch voor je doet. De autogegevens worden automatisch gevuld, leaseprijzen van alle looptijden worden instant berekend, opties zijn beschikbaar en ook daarvan wordt de leaseprijsmatrix automatisch gevuld. Natuurlijk kan je ook meteen automatisch een wervende tekst van het model vullen en zijn er heel veel afbeeldingen beschikbaar. Wil je je eigen afbeeldingen gebruiken of andere zaken aanpassen: geen probleem!

Bereken automatisch leaseprijs

Automatisch afronden

Actietarieven zijn mooie afgeronde waarden, voor zowel zakelijk- als privélease. Daarom kan je instellen hoe die afrondingen er uit moeten komen te zien. En pas je de basisleaseprijs aan, dan wordt meteen de hele leaseprijsmatrix aangepast. Dat werkt zeer goed en scheelt bakken met tijd.

afronden

Bestellingen meteen in je back-office

Natuurlijk sturen we een bestelling door naar je back-office systeem. In LeaseWise zit dat al automatisch verwerkt. De calculatie wordt solide berekend aan de hand van de settings en de kortingscomponent wordt netjes aan de calculatie gehangen. Je hebt daarmee perfect zicht op de opbouw van de berekening.

overzichtautos

De Leaseprijs Manager kan via een API geïntegreerd worden in je eigen website, maar we beschikken ook over eigen output-pagina’s.

Meer info op: https://autodisk.nl/leasemaatschappijen/leaseprijs-manager/