UPDATE PLUGIN – OPTIES – WLTP

Let op! Voer de wijzigingen altijd eerst door op een testomgeving. AutoDisk is niet verantwoordelijk voor het verkeerd doorvoeren van deze wijziging. 

Hierbij versturen wij informatie m.b.t. een update voor uw AutoDisk Worpdress car configurator plugin.

Doormiddel van deze update worden de opties en optie afhandeling (o.a uitsluitingen) via een nieuw endpoint gereguleerd. Deze endpoint haalt op de achtergrond de informatie m.b.t. de opties-afhandeling / optie configuratie direct bij de desbetreffende fabrikant en geeft ook direct de juiste C02 WLTP / BPM terug. (mits er een fabrikantenconnectie beschikbaar is)

Wij adviseren , mede door het aantal wijzigingen en complexiteit hiervan , de huidige plugin map te vervangen met deze versie (2.0) .

Hierna kan de evt. custom code handmatig doorgevoerd worden via de custom mappen structuur. Klik hier voor een overzicht mbt de gewijzigde documenten/code.

Recent heeft u ook van ons een email ontvangen, waarin de live-gang van WLTP, en onze oplossing hiervoor, is aangekondigd. Bovenstaande functionaliteit wordt aangezet zodra u akkoord bent gegaan met AutoDisk Autogegevens PLUS en de overeenkomst door ons getekend retour is ontvangen. Mocht na het installeren van de update de opties op de calculatie pagina niet zichtbaar zijn (voor de webbouwer: GetOpties response is null) neem dan contact op met AutoDisk via support@autodisk.nl.

De update , het gaat hier om de gehele plugin map (zonder custom), kan gedownload worden via onderstaand knop. Het wachtwoord staat onderaan de mail.

—-

In de vorige update is er een mogelijkheid gecreëerd om de melding ,  welke wordt getoond wanneer er een WLTP error ontstaat vanuit de fabrikant, te muteren via het beheer van de plugin. De webbouwer kan hier evt. bij helpen wanneer de melding tekst aangepast moet worden. Deze melding kan overigens ook worden getoond binnen de offerte mail/pdf ($loRequest->GetPost(“pbWltpError”)). De aanvrager en adviseur zijn er zo van bewust dat de WLTP niet correct kon worden berekend.

Let op! Voer de wijzigingen altijd eerst door op een testomgeving. AutoDisk is niet verantwoordelijk voor het verkeerd doorvoeren van deze wijziging. 

Voor vragen kunt mailen naar support@autodisk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *