UPDATE PLUGIN – WLTP

Hierbij versturen wij informatie m.b.t. een update voor uw AutoDisk Worpdress car configurator plugin.

In december hebben wij ook een update uitgebracht die uw plugin alvast WLTP Ready heeft gemaakt. In deze update zorgen wij dat de plugin volledig kan omgaan met de nieuwe WLTP regelgeving.

Het is daarom belangrijk dat de aanpassingen van december zijn doorgevoerd, door de webbouwer, voordat deze update wordt uitgevoerd. (alle plugins die na december zijn uitgeleverd beschikken al over de ‘december update’)

De belangrijkste punten:

 • Na de verwerking is de plugin volledig WLTP
  • De WLTP C02 wordt live opgehaald o.b.v. de huidige configuratie
  • De fiscale waarde wordt berekend o.b.v. de WLTP gegevens.
  • Er wordt een melding getoond op de calculatie pagina, wanneer het niet mogelijk is de correcte WLTP CO2 / fiscale waarde te berekenen.
   • Deze melding is via het admin gedeelte van de plugin te muteren
   • De melding kan ook worden getoond in de offerte mail en/of PDF
  • De meer prijs opties, binnen de calculatie pagina, is in deze update uitgeschakeld omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de WLTP C02 en gekoppelde prijs van de optie(s) is.

Recent heeft u ook van ons een email ontvangen, waarin de live-gang van WLTP, en onze oplossing hiervoor, is aangekondigd. Bovenstaande functionaliteit wordt aangezet zodra u akkoord bent gegaan met AutoDisk Autogegevens PLUS en de overeenkomst door ons getekend retour is ontvangen.

De update , het gaat hier om de gehele plugin map (zonder custom), kan gedownload worden via deze url. Het wachtwoord staat onderaan de mail

Let op! Voer de wijzigingen altijd eerst door op een testomgeving. AutoDisk is niet verantwoordelijk voor het verkeerd doorvoeren van deze wijziging. 

Voor vragen kunt mailen naar support@autodisk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *