Voorraadleasing, zo doe je dat!

Eigenlijk is het vreemd dat het hele land vol staat met voorraden auto’s en dat die maar zeer beperkt als leaseauto worden aangeboden. Dat moet anders vinden wij. Zeker dealergelieerde  leasemaatschappijen kunnen meer met hun voorraden dan ze nu doen.

Nu het communiceren van maandprijzen logischer wordt door de vlucht die privélease neemt, is het aanbieden van occasions met een leasetarief zeer belangrijk geworden. Gelukkig wordt dat besef groter en krijgen we veel aanvragen voor deze methode.

Zouden we er naar toe gaan dat we alleen nog maar met maandtarieven gaan werken?

 

Zouden we er naar toe gaan dat we alleen nog maar met maandtarieven gaan werken? Ik denk het niet helemaal. Niet iedere occasion wil je als leasemaatschappij inzetten namelijk. Alleen de auto’s die je heel goed kent (uit het eigen wagenpark) of auto’s met een beperkt aantal kilometers en een geringe leeftijd.

Bij voorraadleasing is de prijs van ondergeschikt belang!

 

Sommige bedrijven begrijpen goed dat bij voorraadleasing andere krachten werken dan alleen de prijs. Het feit dat je er nagenoeg direct over kan beschikken is er één van. Er is immers geen levertijd. Verder zijn de auto’s one-offs . Unieke voertuigen die niet meer samengesteld hoeven te worden via een configurator. Dat lijkt een nadeel, maar in praktijk is dat heerlijk. Het is meteen duidelijk welke auto het betreft en hoe die er exact uit ziet.

Je wordt direct happig.

Bij Huiskes-Kokkeler snappen ze dat heel goed en werken ze met een vaste fotograaf die er ook echt wat van kan. De foto’s zijn schitterend en je wordt direct happig bij het zien ervan. Kijk maar eens: https://www.huiskes-kokkeler.nl/zakelijk-leasen

Wat het bedrijf ook durft is meteen alle looptijden en jaarkilometrages te laten zien waarop de auto is in te zetten. Chapeau!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *